Vind Do-In Docenten

Docenten die bij Do-In Academy hebben gestudeerd, geven op hoog niveau les. Op onderstaande kaart vind je alle les-locaties.

Do-In Locations

Corine van Zoelen

Bij De Yogaboerderij van Corine van Zoelen kun je verschillende lessen volgen, waaronder Do-In. Corine is tevens Yoga Business Coach en helpt docenten te groeien in hun werk.

Willem en Hiska Ensink

Toen Willem Ensink zich aanmeldde bij Do-In Academy had hij een duidelijk beeld voor ogen. Hij wilde Do-In lessen geven en meer bij zijn toen nog op te zetten bedrijf the Way of Working WOW. Hiska Ensink stroomde ook in bij de opleiding en de lessen die zij geven lopen vanaf het eerste moment storm. WOW!

Laura Veldman

Bij haar bedrijf Coaching in Bloei biedt Laura Veldman onder andere Do-In lessen aan. Zij is gespecialiseerd in werken met kinderen en hoog sensitieve personen.

Edith de Graaf

Edith de Graaf Geeft Do-In lessen, en heeft zich verdiept in de Vijf Elementen Voedingsleer. Haar specialisatie is les geven aan zwangeren en moeders.

Iris Engeln

Iris geeft Do-In lessen in Hengelo bij De dansende Os. Daarnaast is ze opgeleid tot Yoga Docent en volgde ze de specialisatie Zwanger in Balans met Do-In bij Do-In Academy.

Donalda Hup

Donalda geeft Do-In in Yogacentrum Kampen. Ze is gespecialiseerd in Do-In les geven aan zwangeren.

Diana Schalk

Diana Schalk geeft Do-In lessen bij Yoga Club Hoorn. Ze heeft veel ervaring in lesgeven en verdiept zich tevens in shiatsu en voedingsleer volgens de Vijf Elementen.

Annemarie Berlee en Dorien van der Eng

Annemarie Berlee geeft samen met Dorien van der Eng Do-In lessen bij Fitnessclub Healthy Fit. Ze geven heerlijke, enerverende en afwisselende lessen.

Sabine Poltermann

Sabine Poltermann combines her knowledge about Do-In, shiatsu and Taoism at Tao Wisdom. She is specialised in working with Highly Sensitive People. On her blog she shares interesting book reviews and insights

Ans Hoeijmakers

Over de lessen van Ans vind je informatie op Akkies Do-In. Ze heeft zich extra verdiept in Do-In bij slaapproblemen. Ook werkt ze graag met shiatsu en kweekt ze zelf kruiden.

Mirjam Vorage

Mirjam geeft Do-In lessen in De Blauwe Yogastudio. Mirjam is een docent die met veel vriendelijkheid en aandacht haar lessen begeleidt.

Herma Roos

Herma Roos verzorgt Do-In lessen bij Yoia. In de zomer geeft zij graag les op het strand. Herma heeft zich gespecialiseerd in Do-In voor vrouwen in de overgang.

Sandra de Rooij

Sandra de Rooij geeft Do-In lessen in Ridderkerk. Ze gaat creatief te werk en ontwikkelde onder andere het "Do-In afdroogritueel" waardoor je telkens als je je afdroogt alle meridianen kunt laten doorstromen.
Mail voor haar lesrooster: sr@geth.nl

Friedeke Verkleij

Friedek Verkleij verwerkt Do-In in haar personal training bij Pilates Principles. Ze is ervaren in Do-In, Master Trainer Pilates. Stabiliteit, flexibiliteit en mobiliteit staan bij haar centraal.

Esther Tops

Esther Tops heeft veel ervaring opgedaan in lesgeven, en heeft veel verschillende lessen gevolgd. Dit resulteert in mooi samengestelde lessen die zij geeft bij Sportcentrum Vrouwfit

Liesbeth Nauta

Liesbeth Nauta is psycholoog en geeft Do-In en Coaching aan moeders via haar bedrijf Mama Leiden.

Lilian Kluivers

Lilian Kluivers is oprichter en hoofddocent van Do-In Academy. Ze geeft wekelijkse lessen op verschillende locaties in Leiden waaronder Verbum Dei, Sacred Trees en Visser Fysiotherapie.

Annemiek Maas

Annemiek Maas integreert Do-In in haar werk als haptonome en fysiotherapeut bij het Rijnlands Revalidatie Centrum. Ze geeft Do-In les aan mensen die revalideren.
maasannemiek@gmail.com

Nicole van den Hout

Nicole van den Hout geeft op verzoek Do-In lessen aan kinderen en op basisscholen. Als leerkracht op een basisschool heeft ze veel ervaring in Do-In lesgeven aan kinderen.
nicolevandenhout@ziggo.nl

Yvette Overbeeke

Yvette Overbeeke geeft Do-In lessen bij Praktijk Yvette Overbeeke. Ze heeft de module Zwanger in Balans met Do-In gevolgd en is gespecialiseerd in lesgeven aan zwangeren. Ze is tevens therapeut.

Marieke van der Maas

Marieke van der Maas verwerkt haar kennis van Do-In in haar lessen in Hatha Yoga, Mindfulness en Do-In yoga in haar eigen studio Praktijk de Lotus

Lobke Lam

Lobke geeft Do-In lessen bij Sportinstituut Ermelo.
Wil je lessen bij haar volgen? Dan kun je contact met haar opnemen via 0654683838

Sjoukje Soepboer

In Dokkum geeft Sjoukje Soepboer verschillende Do-In en yogalessen. Ook geeft zij heerlijke helende shiatsumassages.

Bianca Kroeze

Bianca geeft op verschillende locaties in Giethoorn Do-In lessen. Vanaf het allereerste begin zijn haar lessen razend populair! Bianca geeft ook shiatsu en voetreflextherapie. meer info http://inbalansbiancakroeze.nl.

Diana Schalk

Diana Schalk geeft Do-In en studeert shiatsu en Vijf Elementen Voedingsleer. Diana geeft Do-In lessen bij Yoga Club Hoorn

Annegreet van 't Hul

Annegreet van 't Hul is een creatieve en leergierige docent die mensen kan verstillen, in contact kan brengen met hun gevoel, maar ook mensen met elkaar kan verbinden. Ze geeft les in In Balans in Giethoorn met Bianca Kroeze.

Peggy Terol

Peggy Terol geeft Do-In en Energetische massages met een mooie verstilling en diepgang.
Haar studio heet Studio Peggy 100% relax. Neem contact met haar op via peggyterol@gmail.com

Ineke Duivenvoorde

Ineke Duivenvoorde geeft prachtige Do-In lessen. Zelf zegt ze erover: 'Do-In leert me vooral om vol liefde en met goede energie in de wereld te staan. Ik gun dit gevoel iedereen en draag dit graag uit in mijn lessen.' Ze geeft les in Yoga Centrum Voorhout

Martin Noorda

Martin Noorda heeft een praktijk voor shiatsu en Do-In in Winsum. Door zijn ervaring als shiatsutherapeut heeft hij een zeer goede kijk op beweging en werken met meridianen. Hij geeft Do-In op een toegankelijke manier door, waardoor zijn lessen voor bijna iedereen geschikt zijn.

Sandra Gelens

Sandra Gelens geeft Do-In, maar ook reiki in Breda in Buurthuis Gageldonk, Gageldonksepad 5, Breda. Zij vertelt zelf: 'Als apothekersassistente bekijk ik de geneeskunde al bijna 20 jaar vanuit de westerse visie. De oosterse visie kijkt heel anders tegen gezondheid aan, voor mij is het heel mooi en interessant om te kijken waar het westen en het oosten elkaar raken en hoe zij elkaar kunnen aanvullen.'

Jeannette Grootendorst

Jeannette Grootendorst geeft Do-In en verschillende vormen van yoga in Oegstgeest. Ze zegt zelf: 'Yoga heeft me zoveel meer gebracht dan alleen de broodnodige beweging van mijn lichaam waarvoor ik ruim 10 jaar geleden met yogalessen begon.' Met passie en rust geeft zij de kennis uit Do-In en alle andere opleidingen die ze heeft gevolgd, door.

Phili Hoogsteder

Phili verwerkt Do-In adviezen in haar consulten als Feng Shui Businesscoach en Vijf Elementen Expert bij haar praktijk Binnengewoon. Ook geeft zij Elementen-workshops op basis van Do-In.

Toos Weijermars

Toos geeft lessen in kleine groepen op haar eigen terrein. Ze vindt het leuk om haar lessen af te stemmen op persoonlijke vragen.
Meer informatie vind je op haar website.

Suzan Oostvogels

Suzan Oostvogels is psycholoog, coach en eigenaar van het Mindful Centrum in Dordrecht. Ze volgde de module Zwanger in Balans bij Do-In Academy. Haar passie in het werken met zwangeren is hen in contact te laten zijn met zichzelf, tijdens en na de zwangerschap.

Renes Partners

Vanessa Heytens en Regan Knockaert geven vanuit hun bedrijf Renes Partners workshops, opleidingen en individuele coaching bij organisaties. Hierbij richten zij zich op veerkracht. Bij hun sessies integreren zij de principes uit Do-In.
Vanessa en Regan vallen in positieve zin op door hun creatieve, doortastende en down to earth aanpak

Bea Kalter

Bea Kalter geeft lessen voor zwangeren waarbij ze in haar lessenreeks op een prachtige en authentieke manier haar ervaringen met Mindfulness en Do-In verbindt. Meer informatie over haar lessen vind je op de verbindingswinkel. Bea is auteur van een aantal inspirerende boeken die via haar website te koop zijn.

Pamela Guzzo De Sanzzi

Pamela is a shiatsu therapist and Do-In teacher in Bariloche. She likes to dive deep into ancient wisdom and is very well able to apply this into her Do-In classes in a very accessible way. Her classes stand out by their natural flow and perfectly fit into the season of the year.

Mascha van Leeuwen

Mascha is veelzijdig en geeft naast Do-In lessen verschillende vormen van therapie zoals acupunctuur en tui na in haar praktijk Hart en Ziel. Haar ervaring en kennis verweeft zij op een toegankelijke manier in haar lessen, zodat deze speels zijn, maar ook duidelijke diepgang hebben.

Marise Bartels

bij Het leven beweegt je geeft Marise Bartels Do-In lessen en consulten in shiatsu. Haar lessen zijn uitnodigend, invoelend. Marise geeft ook regelmatig mooie workshops zoals Zen Do-In of werk met chakra's.

Yvonne Alefs

In haar lessen verweeft Yvonne Alefs op een heerlijke, vloeiende manier Qigong met Do-In. Ze geeft op verschillende locaties les in Zaandam. Buiten haar lessen geeft ze ook veel inspiratie door via de blogs en video's op haar website. Haar blogs zijn ook te krijgen in een mooie bundel!

Miranda van der Deijl

Als shiatsutherapeut en Do-In docent geeft Miranda vanuit haar praktijk Qi2Mi heerlijke toegankelijke lessen, down to earth en toch met diepgang. Naast lessen voor volwassenen richt zij zich op jongeren.

Patricia Lie van Dijk

Als meditatiecoach verzorgt Patricia workshops, cursussen, retraites en groepslessen. Patricia is breed opgeleid en weet met gemak de verbinding te leggen tussen de verschillende stijlen die ze beheerst. Meer informatie vind je op haar website.

José Adriaans van Duijnhoven

José geeft op een heel toegankelijke manier les. Ze brengt cursisten met gemak in contact met het lichaam. Via haar veelzijdige lessen krijgen cursisten nieuwe ervaringen, informatie en vooral ook veel plezier. Meer informatie over haar lessen, workshops en massages: joseadriaansxxx@hotmail.com