Do-In Leerjaren

Leerjaar 1: Do-In Basis

Ervaar meer energie, inzicht en balans en leer hoe je de wijsheid uit de oosterse geneeswijzen toepast in je dagelijks leven.
Je leert Do-In oefeningen, maar raakt ook bekend met de Vijf Elementen Voedingsleer. Daarnaast krijg je inzicht in de levensstijl die de energiebalans ondersteunt door je nieuwe inzichten in de Vijf Elementen Leer en de Chinese Orgaanklok.

Lees Verder

Leerjaar 2: Verdiepen en Doceren

In het tweede leerjaar verdiepen we de kennisbasis die we hebben gelegd in het eerste jaar. Daarnaast leer je zelf Do-In lessen samen te stellen en te geven. Dit oefen je op de lesdagen, en via huiswerkopdrachten. Na dit lesjaar ben je in staat Do-In op een krachtige, toegankelijke manier door te geven.

Lees verder

Leerjaar 3: Wondermeridianen en Diagnostiek

Dit jaar leer je de Bijzondere Vaten (ook Curious Vessels of Wondermeridianen genoemd). Deze 8 kanalen hebben een zeer spiritueel karakter. Ze doorbreken oude patronen, en brengen in contact met je Tao, je lotsbestemming. Ook leer je oosterse diagnostiek. Na afronding van dit leerjaar kun je Do-In op een diep niveau helend inzetten en privélessen geven.

Lees Verder

Do-In Studiemateriaal

Het basisboek voor het eerste leerjaar is Do-In, Tao yoga voor gezondheid en energie (zelf aan te schaffen). Je ontvangt daarnaast bij elk leerjaar een uitgebreide syllabus met verdiepend materiaal en Do-In series. Ook krijg je video-links (Engels) en audiobestanden (Nederlands) van de Do-In series die we behandelen.

Tevens ontvang je elk leerjaar een literatuurlijst met aanbevolen boeken. Deze zijn niet verplicht, maar geven enthousiaste cursisten een richtlijn binnen het uitgebreide aanbod.

Do-In Studiekosten

Een leerjaar bij Do-In Academy kost in 2019 €1075. Dit bedrag verdelen we in twee delen: een aanbetaling van €125 en het resterende cursusgeld van €950. Als je je hebt ingeschreven, spreken we een telefonisch intakegesprek af, zodat we vast met je kennis kunnen maken. Dit geeft jou ook de gelegenheid om nog eventuele vragen te stellen.

Na het intakegesprek sturen we je de factuur voor de aanbetaling. Hiermee reserveer je jouw plek bij de opleiding. Tijdens de eerste maand van de opleiding ontvang je de factuur voor het resterende deel van de opleiding.

Betalen in termijnen

Wanneer je aangeeft het resterende deel in 2 termijnen te willen betalen, betaal je €500 in de maand van de eerste lesdag en €500 in de maand van de vijfde lesdag van jouw leerjaar.

De prijzen voor de studiekosten zijn inclusief telefonisch intakegesprek, gebruik van de lesruimtes, thee op de locatie van de lesdagen, syllabus, lesdagen, begeleiding en examen.

Lesdag gemist?

Als je een lesdag mist mag je deze gratis inhalen. Je kunt de les mee volgen met een groep die parallel loopt. Je mag maximaal 1 les in het volgende leerjaar inhalen.